Η PhotoAid φωτογραφίζει τη Φροντίδα

Η PhotoAid και η εθελόντρια φωτογράφος Ελπίδα Βεληβασάκη μας ακολούθησαν σε κάθε μας βήμα το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο και έγραψαν ένα εξαιρετικό αφιέρωμα με πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Διαβάστε το εδώ

Ευχαριστούμε, επίσης, τη Βίκυ Χίου, υπεύθυνη συντονισμού Αττικής, που οργάνωσε όλη αυτή τη προσπάθεια

Η PhotoAid αποτελεί μία  πρωτοβουλία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα από ανθρώπους για ανθρώπους. 

Απαρτίζεται από εθελοντές φωτογράφους (επαγγελματίες και μη) και από εθελοντές συντονιστές (marketing, internet & social media, κοινωνικοί λειτουργοί, εθελοντές από κοινωνικά ευπαθείς ομάδες κ.α.). Εθελοντές που έχοντας ως οδηγό την αγάπη και την ανιδιοτέλεια προς τον συνάνθρωπό τους, αποτυπώνουν μέσω του φακού τους συναισθήματα και προβάλλουν με τρόπο αξιοπρεπή τους φωτογραφιζόμενους.

Η PhotoAid στηρίζει τη λειτουργία της και αντλεί τη δύναμή της αποκλειστικά από τους εθελοντές και τους υποστηρικτές της μέσω δωρεάς υπηρεσιών, όταν και αν αυτό κριθεί απαραίτητο. Από τα πρώτα της κιόλας βήματα έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια ώστε τα χρήματα να μην αποτελέσουν επιβραδυντικό παράγοντα στη λειτουργία της. Όσο αυτό είναι δυνατόν, να περιοριστούν ή ακόμα και να εκμηδενιστούν οι οποιεσδήποτε οικονομικές συναλλαγές στο πλαίσιο αυτής, μιας και δεν πραγματοποιούνται οικονομικής μορφής δωρεές.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες εδώ.