Tα παιδία της Φροντίδας πάνε Allou!

Ο Σύλλογος μας πιστεύει ότι το πολιτιστικό επίπεδο μιας κοινωνίας αναδεικνύεται σε σημαντικό βαθμό από τον τρόπο που αντιμετωπίζει, όσα μέλη της διαφέρουν ή μειονεκτούν.

Οι συμπολίτες μας με αναπηρία δεν παύουν να αποτελούν φορείς προσωπικής ελευθερίας, αξιοπρέπειας και δημιουργικότητας. Τα άτομα με αναπηρία έχουν μεν ειδικές ανάγκες, όμως διαθέτουν ασφαλείς και ειδικές δυνατότητες, τις οποίες αναπτύσσουν με αξιοθαύμαστο τρόπο, τους μηχανισμούς αναπλήρωσης.

Τα άτομα με αναπηρία δεν είναι ούτε κοινωνικοί παραβάτες, ούτε απόβλητοι, αλλά άνθρωποι που αποκλίνουν από έναν ιδεατό τύπο "μέσου ανθρώπου". Είμαστε ενάντια σε οποιαδήποτε προκατάληψη, κοινωνική ανισότητα, στάση απόρριψης και εμπαιγμού, απέναντι στα άτοµα με αναπηρία, κοντά όμως στην ανάδειξη και στήριξη των αυτονόητων ανθρώπινων δικαιωμάτων τους, την μόρφωση, την υγεία, την εργασία, τη ζωή.

Το  Allou! Fun Park, το μεγαλύτερο Πάρκο Ψυχαγωγίας στην Ελλάδα,  στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που έχει υιοθετήσει στα 10 χρόνια λειτουργίας του, προσπαθεί με ποικίλους τρόπους να ενισχύσει το έργο Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών, εθελοντών και Φορέων Κοινωνικής στήριξης, συμβάλλοντας σε θέματα κοινωνικής ευαισθητοποίησης.  

Το  Allou! Fun Park διαμόρφωσε ειδικά οικονομικά πακέτα, τα οποία όπως θα διαπιστώσετε στην σελίδα που ακολουθεί, συνδυάζουν τη διασκέδαση - χαρά των παιδιών με την εκπαίδευση διοργανώνοντας Ημερίδες γνώσης που μέσω αυτών θα υποστηρίξει οικονομικά το Σύλλογό μας. 

  • Tα παιδία της Φροντίδας πάνε Allou!
  • Tα παιδία της Φροντίδας πάνε Allou!
  • Tα παιδία της Φροντίδας πάνε Allou!
  • Tα παιδία της Φροντίδας πάνε Allou!
  • Tα παιδία της Φροντίδας πάνε Allou!