Αγοράστε προϊόντα της Unilever με έκπτωση και συμβάλετε στην ενίσχυση του συλλόγου ΦΡΟΝΤΙΔΑ.

Αγοράστε προϊόντα της Unilever με έκπτωση και συμβάλετε στην ενίσχυση του συλλόγου ΦΡΟΝΤΙΔΑ.

Η Unilever συνεχίζει να σχεδιάζει και να υλοποιεί ενέργειες προσανατολισμένες στις προκλήσεις τις εποχής και την ευχαριστούμε θερμά που υποστηρίζει με τον δικό της τρόπο, το έργο του Συλλόγου μας.

Τον Ιούνιο του 2013, η ΕΛΑΪΣ Unilever Hellas A.E. πραγματοποιεί μια έντονη προωθητική ενέργεια σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων απορρυπαντικών, καθαριστικών και καλλυντικών στα super market!

Πιο συγκεκριμένα, αγαπημένες μάρκες καλλυντικών: LUX, AIM, ULTREX, TIMOTEI, SUNSILK, BADEDAS, PRODERM έρχονται να προσφέρουν Περισσότερη φροντίδα για σένα και το καλοκαίρι, σε ασυναγώνιστες τιμές έως και -40%!

Επίσης, το ΑστραφτοΧώροι σας καλωσορίζει και πάλι και σας υπόσχεται καθαριότητα και οικονομία με αγαπημένες μάρκες απορρυπαντικών & καθαριστικών: Skip, OMO, Cajoline, Klinex, Cif, Svelto με όφελος έως και 50%!

Ταυτόχρονα, με αγορές προϊόντων που συμμετέχουν στην ενέργεια συμβάλετε στην μεγάλη προσπάθεια να συγκεντρώσουμε 50.000€ για την ενίσχυση της δημιουργίας Πρότυπου Κέντρου Φύλαξης και Αποκατάστασης παιδιών με ειδικές ικανότητες του Πανελληνίου Συλλόγου Φροντίδα.

  • Αγοράστε προϊόντα της Unilever με έκπτωση και συμβάλετε στην ενίσχυση του συλλόγου ΦΡΟΝΤΙΔΑ.